Mangler du et sted at opbevare dine smykker?

28. januar 2019 | Ikke-kategoriseret

– Annonce

Det er vigtigt at passe på sine smykker, sådan at de holder længst muligt. Hos Brodersen + Kobborg kan du finde et stort udvalg af fine smykkeskrin.

Du kender det måske. Du er på vej i seng, og inden skal du lige tage alle dine smykker af. Du ender med at ligge dem på et bord, en hylde eller et lignende sted, fordi du ikke orker at lægge dem i hver deres lille æske, og måske har du slet ikke gemt smykkernes individuelle æsker. Og så irriterer du dig lidt over det næste dag, fordi du måske har lyst til at tage et nyt sæt smykker på, eller fordi du godt ved, det ikke er så godt for dine smykker at ligge i en samlet klump på et bord.

Og du har helt ret. Du skal passe på dine smykker, og det gør du bedst ved at de ligger blødt og uden at røre for meget ved hinanden. Og her er det genialt med et smykkeskrin, for det er lavet præcis til formålet, sådan at der ofte er helt særlige rum til de forskellige typer smykker. Et smykkeskrin er altid udtænkt smartest muligt, sådan at dine smykker bliver passet på, og så det samtidig er meget overskueligt at lægge dem på plads og få overblik over de mange smykker hver dag.

Hvis du mangler opbevaring til dine smykker, så kig forbi Brodersen + Kobborg, der har et stort udvalg af forskellige smykkeskrin, så du kan tage bedst vare på dine smykker.