Lad ClassicGolf stå for den næste rejse

18. marts 2018 | Ikke-kategoriseret

– Annonce

Har du hørt om ClassicGolf? Hvis ikke, så er du gået glip af noget. ClassicGolf er et rejsebureau, der er dedikeret til at lave de bedste golfrejser på markedet. Du får mulighed for at kombinere golf og kultur, så rejsen kan tilpasses hele familien eller den dedikerede golfspiller.

Golfrejser vinder frem blandt danskere, og mange ønsker at kombinere den aktive livsstil med forkælelse og oplevelser rundt omkring i hele verden. Det kan være svært selv at sammensætte en rejse, der lever op til alle behov og her kommer et rejsebureau ind i billedet. De gør det nemt og overskueligt og ved, hvordan de kan sammensætte rejsen, så du ikke kommer skuffet hjem fra ferien.

ClassicGolf er et rejsebureau, der har sine kunders behov i højsædet og gør alt for at lave de bedste rejser på markedet. Hvis du lader dem stå for jeres golfferie, kan I få glæde af et nært samarbejde med golfbaner, flyselskaber og biludlejningsfirmaer. Det sikre, at I altid får de bedste rabatter, priser og ikke mindst service under jeres ophold. I er sikker på altid at have et firma i ryggen, hvis noget ikke lever op til forventningerne, hvilket er med til at give en god sikkerhed på rejsen. Hos ClassicGolf kan I finde Golfrejser rundt i verden og de hjælper jer med at sammensætte det hele.