Konferencelokaler på Strandhotellet i Blokhus

23. oktober 2017 | Ikke-kategoriseret

– Annonce

Skal dit firmas næste konference eller møde afholdes omgivet af fantastisk natur på et charmerende hotel med wellness muligheder? Så er konferencelokalerne på Strandhotellet i Blokhus lige noget for jer.

Konferencelokalerne på Strandhotellet i Blokhus kan rumme op til 120 konferencedeltagere. Den fritstående pavillon i gårdhaven bliver udstyret med alt i AV-udstyr, så i har mulighed for at holde møde i de skønneste omgivelser. Under jeres ophold på Strandhotellet vil I have mulighed for at nyde de wellness faciliteter Strandhotellet har at byde på, som blandt andet består af pool, sauna og fitness lokale, samt gastronomi inspireret af Vesterhavets delikatesser. Pauserne kan blive brugt på en gåtur på den populære strand med lyst sand og høje klitter blot 5 min fra hotellet eller på at udforske Blokhus’ klitplantage.

Om det er et dagsophold I ønsker eller et helt døgn på hotellet, vil der blive skræddersyet en løsning til netop jeres behov. Hvad der går igen i disse pakkeløsninger er kaffe, te og vand hele dagen igennem, samt løbende forplejning bestående af sunde og næringsrige snacks og drikke. Strandhotellet sørger for at følge hele jeres arrangement til dørs, så I ikke skal tænke på andet end at nyde opholdet. Ønsker I at krydre mødet eller konferencen med for eksempel teambuilding, så kan Strandhotellet Blokhus også hjælpe jer med det. For en helt unik konference i prægtige omgivelser, samt med de bedste faciliteter til afslapning efter en lang arbejdsdag er konferencelokalerne på Strandhotellet Blokhus et oplagt valg.