Industrihjul og -dæk i høj kvalitet sælges hos værktøjsforhandleren PrimusDanmark

31. juli 2018 | Ikke-kategoriseret

– Annonce

Hos værktøjsforhandleren PrimusDanmark forhandles et stærkt sortiment af hjul til alle typer af maskiner, som er egnet til brug inden for håndværk og industri.

Transporten bliver en leg med hjul og dæk i høj kvalitet fra PrimusDanmark. Udvalget er stort, og hjulene og dækkene kan bruges til de fleste maskiner. Leveringen er selvfølgelig hurtig, og så er prisen billig.

Udvalget af hjul og dæk er stort, og der er med garanti noget til en hver smag, da lagrene byder på rigtig mange størrelser og modeller til mange forskellige maskintyper. Hjul og dæk varierer i pris afhængigt af, hvilken maskine de er beregnet til, men ét har de alle til fælles: De er produceret i høj kvalitet. Foruden hjul og dæk i massevis er det også altid muligt at anskaffe enkeltdele som hængsler eller gummislanger til i forvejen fine hjul og dæk. Med PrimusDanmark kommer man med garanti ikke til at gå ned på udstyret.

Hjul og dæk fra PrimusDanmark er produceret i gummi og har alle en høj maksimal belastning. Ligegyldigt om hjulene og dækkene skal bruges til en trillebør eller en græsslåmaskine, betyder det, at man får den bedste kvalitet og den højeste ydeevne.

Dansk virksomhed med gode værdier

PrimusDanmark er en danskejet virksomhed, som forhandler værktøj til både håndværkere, offentlige institutioner og privatpersoner. Hos værktøjsforhandleren er det vigtigste, at kunderne kan få værktøj til billige priser, at leveringen sker hurtigt, og sidst, men ikke mindst, at der altid er en høflig betjening – både online, i telefon og i butik.

Før værktøjet bliver solgt til kunden, bliver det typisk importeret fra fabrikker i Taiwan og Kina. Og selvom leverancerne kommer langvejsfra, bliver der ikke gået ned på kvaliteten. Værktøjet bliver solgt til hele landet, og man kan købe det online, men faktisk også i en fysisk butik. PrimusDanmark har nemlig fire lagre rundt i Danmark og én ret stor butik liggende i Børkop tæt ved trekantsområdet i Jylland. Med værktøj fra PrimusDanmark får man værktøj der virker!