Find din nye drømmebåd hos Reese Marin

10. september 2019 | Ikke-kategoriseret

– Annonce

Har du længe haft en drøm om at komme ud på havet, kan det hos Reese Marin blive en realitet. Der finder du nemlig både motor- og sejlbåde, der lever op til kravet om høj kvalitet. Kig forbi og find nye både til salg, bl.a. Dehler, Hanse, Targa mf.

Opfylder dine ønsker

Overvejer du at investere i en ny båd, eller er du førstegangskøber? Hos Reese Marin finder du et bredt sortiment af brugte og nye sejl- og motorbåde, der alle er af topkvalitet. Reese Marin holder til i Aabenraa, hvor det store bådudvalg ligger til i deres private marina eller i bådcenteret, så de opbevares så sikkert som muligt. Vælger du at kigge forbi, kan du forvente en modtagelse af medarbejdere, der ved, hvad de har med at gøre. Over 40 år i bådbranchen i Danmark og uden for landets grænser, gør dem yderst kompetente til at give en valid rådgivning, der passer til dine behov og ønsker.

Unikke egenskaber

I det store udvalg af nye både finder du blandt andet modeller fra Dehler, Hanse og Targa. Alle med hver sine særlige egenskaber, med fælles for dem alle er, at det er både i højeste kvalitet med god komfort. Dehler er et 50 år gammelt sejlerbrand, der især er kendt for det gode, tyske håndværk og en god performance. Hanse er blandt andet kendt for et moderne design og en højteknologisk produktion, og Targa er originale både, der er nemme at håndtere. Uanset om du drømmer om korte eller længere sejlture, så er der altså god mulighed for at finde en båd til netop det formål, du har i tankerne.