En god advokatforsikring

9. februar 2017 | Ikke-kategoriseret

– Annonce

Der findes nu til dags et hav af forsikringer indenfor alt hvad hjertet begærer. Det er da også vigtigt, at man er dækket godt ind og sikret i alt, hvad man foretager sig efterhånden. Der er så mange forsikringer, at mange ikke kan finde rundt i dem alle sammen, og flere aner intet om, hvad de forskellige forsikringer gør for dig. De mest kendte forsikringer er måske forsikringer som, livsforsikring, indbo- og rejseforsikring, ulykkesforsikring, kaskoforsikring og for mange måske også elektronikforsikring.

Dahlberg assurance agentur er et forsikringsagentur, der tager udgangspunkt i den enkelte kunde og på baggrund af denne, udformer en bedst mulig forsikring. Nogle af forsikringerne går ned på professionsniveau, og en forsikring der kan nævnes er deres advokatforsikring. Hvis man skal godkendes som advokat, skal man tegne sig en lovpligtig ansvars – og garantiforsikring. Forsikringen indeholder områder vedrørende ansvar, garanti, erhverv og området “automatisk genopfyldning af sum efter skader”. Forsikringen dækker meget, hvor nogle af punkterne er; grov uagtsomhed, tab af dokumenter og kommunikationsomkostninger. Andre dækninger kan tilkøbes, hvis man har behov for det.

En god advokatforsikring kan altså købes hos dahlbergagentur.dk/. En bonusinfo er, at de samarbejder med Lloyd’s og London, verdens største forsikringsmarked. Derfor kan man trygt kontakte dem for at få en god forsikring.