Dukker fra Our Generation

20. januar 2019 | Ikke-kategoriseret

– Annonce

Our Generation dukkerne er en dejlig serie af dukker og tilbehør som passer til de lidt større piger fra 4 år og op.

Our Generation dukkerne er  i en høj kvalitet til rimelige priser, de er hele 46 cm. høje og hører dermed til “de store dukker” som appellerer til større piger. De har livagtige ansigtsudtryk og stadig en blød krop, så selvom de kan stå selv har de stadig en høj “krammeværdi”. De er lavet som små kopier af pigerne, med dejligt langt hår der kan sættes i alverdens frisurer igen og igen og bliver derfor hurtigt pigernes ekstra veninde.

Dukker med personlighed

Hver dukke har sin egen personlighed og tilbehøret til Our Generation dukkerne varierer over året, således man altid kan få nyt flot tøj og tilbehør til dukkerne. Der findes et stort udvalg af dukker og dukketøj til Our Generation dukkerne, der er også dukker med hår der kan vokse, heste og hestetilbehør og frisørstol med tilbehør til når dukkerne skal “styles”.

Our Generation dukker har i mange år været meget populære blandt amerikanske piger, men er først blevet forhandlet i Danmark siden 2014. Det er Monito der forhandler dukkerne fra Our Generation.

Monito ejes og drives af århusianske Karen Hjorth Biilmann, der i dag bor på Sydfyn med sin mand Thomas og deres tre døtre, Laura, Sofie og Ida. Karen betegnes som ”legetøjsnørd” og foretrækker selv ”legetøjsentusiast. Når du køber Dukker fra Our Generation hos Monito kan du være sikker på at:

  • Legetøjet er af høj kvalitet og nøje udvalgt til at underholde, udvikle og stimulere børns fantasi, sanser og motorik
  • Alt legetøj er fuldstændig sikkert for børnene. Alle produkter er lavet af giftfri materialer og er som minimum CE mærket.

Dukker fra Our Generation kan købes i legetøjsforretningen i Svendborg og på www.monito.dk