Bliv forsikret mod skjulte skader

8. januar 2019 | Ikke-kategoriseret

– Annonce

Har du solgt dit hus, og vil du være fri for at skulle dække eventuelle skjulte skader? En tilstandsrapport er løsningen, og hos mk consult byg bliver der foretaget et grundigt syn, så der ikke opstår senere uenigheder.

Din økonomiske redning

Skal du sælge dit parcelhus, sommerhus eller ejerlejlighed er det en god idé at få foretaget et syn på boligen, så der kan blive udarbejdet en tilstandsrapport. Med den er det nemlig muligt at få tegnet en ejerskifteforsikring, som bliver din redning. Hvis der efterfølgende findes skjulte skader i boligen, og disse hverken er angivet i tilstandsrapporten eller el-rapporten, går forsikringen ind og dækker.

Kvalitetssyn

Mk Consult har siden 2011 beskæftiget sig med udarbejdelse af tilstandsrapporter og energimærkninger af familiehuse, og med flere års erfaring er du sikret et professionelt syn på din bolig. Foretages der ændringer på boligen efter tilstandsrapporten er udarbejdet, kan du få et eftersyn, så boligen og dens tilstand er opdateret. Ønsker du at undgå eventuelle skjulte skader, er det eget ansvar at få udarbejdet en tilstandsrapport, og her står mk consult byg klar til at imødekomme dine ønsker, så alt bliver udført på ordentlig vis.