Analytiker: Her er fordelene ved privatleasing

5. april 2018 | Ikke-kategoriseret

– Annonce

Der er mange fordele at drage nytte af, hvis du vælger at privatlease din nye bil i stedet for at købe den, mener markedsanalytiker hos Bilbasen, Jan Lang. 

 

Bilmarkedet kan til tider være et usikkert sted at investere sine penge, og ofte siger man, at køb af en ny bil er den dårligste investering, du kan lave. Usikkerheder om bilens prisudvikling er blandt de mange faktorer, som spiller ind, og derfor kan det ære en fordel at privatlease din nye bil i stedet for. 

 

Det mener i hvert fald Bilbasens markedsanalytiker Jan Land, der har udtalt sig til Politiken i slutningen af marts 2018. 

 

-Ved privatleasing får du sikkerhed for, at der ikke sker noget med din månedlige betaling, selv om der skulle komme afgiftsændringer, siger han til Politiken. 

 

En anden fordel ved privatleasing er også, at man ikke skal bekymre sig om hvad bilen er værd, når den skal sælges igen. Derimod er det forhandleren af bilmærket samt finansieringsselskabet, der tager tabet, hvis bilen er mindre værd end forventet ved leasing. 

 

Med privatleasing kan det til tider også være en måde, hvorpå danskere kan få ønsket om at køre i deres drømmebil opfyldt, da forholdene for privatleasing ofte er lukrative og en billig løsning. 

 

Læs mere om fordelene ved privatleasing her.