3 vigtige ting til backpackerturen

20. marts 2019 | Ikke-kategoriseret

– Annonce

Skal du afsted på backpackertur, er der en lang række ting, som du skal have med. Her kan du læse vores bud på de tre vigtigste.

Rygsækken

Det allervigtigste stykke udstyr er selvfølgelig din rygsæk. Det er her, at du har alle dine ejendele, og det er den der overhovedet gør turen mulig. Når du skal finde en rygsæk, er det vigtigt at vælge en der sidder komfortabelt på din ryg og har et hoftebælte. Derfor er det også en god ide, at prøve rygsækken i en fysisk butik, så du ved hvordan den sidder på lige præcis din krop. Find forskellige rygsække til turen på nettet, og prøv dem så i en almindelig butik.

Udover den store vandreygsæk, er det også en god ide at have en mindre rygsæk med til de kortere ture.

Sko

Du kommer helt sikkert til at gå rigtig meget på din backpackertur. Derfor skal du selvfølgelig have en par rigtig gode vandresko. Husk at have flere forskellige par med til de forskellige forhold. Typisk er et par gode vandrestøvler, et par trekkingsko og nogle mere almindelige kondisko et godt valg. Et par klip klappere går man heller aldrig galt i byen med.

Kamera

En backpackertur er en oplevelse for livet. Tag derfor et kamera med, så du kan forevige minderne. Et oplagt valg ville være et mindre spejlløst kamera, der ikke fylder så meget. De tager mindst lige så gode billeder som de store dslr kameraer og fylder som sagt meget mindre i tasken.