Tasken du bare må eje – Adax

4. marts 2017 | Ikke-kategoriseret

– Annonce

Chefdesigner Eugen Silfen kom til Danmark fra Polen, og i 1982 blev Adax grunlagt i en lille kælder i København. Det at han kom til Danmark, var en tilfældighed, så man må sige, at alle taskeelskende danskere er heldige. I dag er hans kone, Helle, administrerende direktør.

Adax tasker er sandsynligvis kendt for deres klassiske og tidsløse design, og køberen er måske endda som oftest den voksne kvinde. Adax er altså andet end klassisk, tidsløst og til den voksne kvinde. Adax følger som et hvert andet brand tendenserne, og taskerne er derfor også spændende, farverige og inspirerende.

En Adax taske kan være lille og fin, med lir og sikkert et godt match til en kjole. En Adax taske kan også være stor og rummelig, så alverdens habengut kan være i, når man skal ud og opleve den store vide verden. En Adax taske kan være ufattelig mange ting.

Hos Carriealong.dk finder du et bredt og yderst lækkert udvalg af Adax produkter. Her er taskerne nøje udvalgt, så at du derfor altid bliver præsenteret for det hotteste på markedet. Lige nu er mange af Adax produkterne sat ned til en ekstra god pris, så man kan derfor godt tillade sig at tage et kig. Crossover tasker, sleaves og små skuldertasker er nogle af de tasker, der er sat ned, og de er rigtig flotte. Tasker med passion er deres måtto, og det bunder i, at taskerne der sælges er nøje udvalgt efter deres enorme passion for tasker.

Find Adax tasker til den modebevidste hos CarrieAlong.